Qui sóc?

Maria Costa New Resized Sóc Psicòloga Infantil i mare de dos fills.

Em vaig llicenciar en psicologia el 1999. Vaig tastar diferents feines com a psicòloga fins que vaig entrar al 2001 al món de la psicologia Infantil.

He tingut la sort de treballar atenent un munt de nens i nenes, els seus mestres i les seves famílies, dins o fora l’escola.

Em vaig formar com a psicomotricista perquè penso que és la manera de poder treballar de forma més natural amb el que necessita un nen/a per desenvolupar-se.

M’he anat especialitzant en temes de criança i de treball amb famílies perquè m’apassiona i perquè crec que la família, els pares, realment podem fer molt per ajudar als nostres fills/es.

Jo com a mare, també he passat com tothom pels dubtes, les angoixes i les alegries d’aquest viatge de la maternitat.

Al llarg de la meva experiència professional, he pogut anar perfilant cada vegada més la meva forma d’entendre i de treballar amb els Infants i les seves famílies.

Des de la visió sistèmica, les relacions i les conductes són circulars; són totes causa de totes. És a dir, es tracta d’ampliar la intervenció, no només treballant amb el nen/a, sinó també amb la família. Per aprendre i trobar solucions i nous recursos davant les dificultats que mostra el fill/a. I no només tractar al fill individualment.

Si a mes a més , aquest fill/a, va a l’escola, que és l’altre gran sistema important pel seu desenvolupament, després de la família. També es tracta de treballar-hi conjuntament, per tal d’aconseguir que Infant, família i escola trobin una solució concreta i harmònica davant la dificultat.

el meu curriculum vitae